>>Ik heb een super leuke vakantie gehad met Gloria!

 

Ik heb een super leuke vakantie gehad met Gloria!

30-03-2016

Ik heb een superleuke vakantie gehad met Gloria in Kenia. 
Ben met KQ gevlogen (veel handiger qua tijd). Stephen Okwaro programma manager van Boston Children Centre kwam me ophalen. Eerst naar t treinstation waar we te horen kregen dat de trein enorm vertraagd was en de afgelopen 2 jaar nog nooit op tijd was geweest. Besloten de dag erop dan maar met de bus te gaan. Heb met Stephen boodschappen gedaan voor Boston Children Centre en de hele dag een beetje op de school geweest; alles bekeken en veel gepraat. Met Gloria naar haar moeder gewandeld om kennis te maken en wat spulletjes (die ze dus echt amper had) op te halen. Nachtje in Guesthouse in Matopeni geslapen (dat ik dat gedaan heb ....???!!!) met Gloria want zij wou bij mij blijven.
Volgende ochtend heeft Stephen ons naar busstation gebracht en is Gloria vervolgens 9 uur in de bus naar Mombasa kotsmisselijk geweest. Daar stonden mijn vrienden ons op te wachten. Echt superleuke tijd gehad met zn allen. Zee, zwembad, spelletjes, binnenland naar projecten van die vriendin van mij. Wij hebben t ontzettend naar onze zin gehad en, ik weet vrijwel zeker, Gloria ook. Had een heel leuk appartementje samen met haar. De eerste nacht was ik haar kwijt want t was er zo ontzettend warm dat ze op de grond op de koude tegels was gaan liggen. Op een gegeven moment werd ik ook echt moeder in de zin van poets je tanden, hang je handdoek op haha.
We zijn een week aan de kust geweest en toen van Diani teruggevlogen naar Nairobi voorpaar tientjes. Jij had dat afgeraden en ik snap heel goed waarom. Maar ik kon t Gloria niet aandoen weer 9 uur wagenziek te zijn (en ik vond t zelf ook wel weer heel lang en zooooo heet daar).
Stephen kwam ons weer ophalen. 
Ik hoop dat ik door mijn vakantie ook nog wat vrienden enthousiast gemaakt heb om een leerling te "adopteren".